نيرويى برتر از قدرت الكتريكى
در عصر درخشان ظهور كه دوران تكامل عقل و اراده است ، نه نيازى به چاقوى جرّاحى است و نه احتياجى به فرو بردن الكترود در مغز ؛ زيرا در آن زمان نيرويى برتر از الكتريك جهان را فرا مى گيرد و تشعشعات انوار ولايت در همۀ اشياء از جمله مغز حيوانات اثر گذارده و تحوّلى تعجّب آفرين در آنان به وجود مى آورد .
اكنون دربارۀ اين تحوّل شگفت انگيز باهم به سخنان رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم توجّه كنيم :
حضرت رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم دربارۀ تحوّلاتى كه در مغز و سيستم عصبى حيوانات در آن روزگار فرخنده به وجود مى آيد ، چنين مى فرمايند :
يقول الرجل لغنمه ولدوابّه : اذهبوا فارعوا في مكان كذا وكذا وتعالوا ساعة كذا وكذا ، وتمرّ الماشية بين الزرعين لاتأكل منه سنبلةً ولاتكسر بظلفها عوداً ، والحيّات والعقارب ظاهرة لاتؤذي أحداً ولايؤذيها أحد، والسبع على أبواب الدور تستطعم لاتؤذي أحداً ... .(30)
(در آن روزگار) مرد به گوسفند و چهارپايان خود مى گويد : برويد و در فلان مكان چرا كنيد و در فلان زمان بازگرديد.
(در آن روزگار) حيوانات ميان دو زراعت راه مى روند و از خوشۀ گياهى نمى خورند و شاخه هاى درختان را با شاخهاى خود نمى شكنند ، مارها و عقربها آشكارند و به هيچ كس آزار نمى رسانند و كسى آنها را اذيّت نمى كند . درندگان براى طلب خوراكى به درب خانه ها مى آيند و احدى را آزار نمى دهند.
بر اساس رواياتى كه در زمينۀ تكامل و پيشرفت در شعور حيوانات وارد شده است ، چهارپايان داراى قدرت درك دستورات مردمان مى شوند و مى توانند فرمان و خواسته هاى صاحبان خود را فهميده و اطاعت نمايند .
به اين جهت بدون آن كه كسى در پى گوسفندان و ساير چهارپايان به راه افتد ، زمان و مكان چرا براى آنان تعيين مى شود و آنها بدون تخلّف طبق دستورات صادر شده از سوى صاحبان خود ، به چراگاه مى روند و در زمان تعيين شده بازمى گردند .
نه تنها سخن گفتن انسان با حيوانات ممكن است ، بلكه سخن گفتن حيوانات با امامان ، پيامبران و اولياى الهى موارد بسيارى دارد كه در تاريخ و سيرۀ آن بزرگواران درج گرديده است .
سخن گفتن گرگ با جناب ابوذرّ كه بعثت رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم را به ابوذرّ خبر داد نمونه اى از آنها است .
در روايتى كه نقل كرديم رسول خدا صلى الله عليه وآله وسلم سخن گفتن انسان با چهارپايان را بيان فرموده اند كه آن از ويژگى هاى روزگار ظهور است همان گونه كه در روايات ديگر به آن تصريح شده است .
از آنجا كه حيوانات از قدرت عقل برخوردار نيستند ، در عصر درخشان ظهور در مغز و سيستم عصبى آنها تصرّف مى شود ؛ زيرا تصرّف در سيستم عصبى حيوانات و تغيير و تحوّل در آن ، مى تواند در اعمال و رفتار حيوانات تغييرات مهمّى ايجاد كند . پس براى تغيير در رفتار حيوانات و دگرگون ساختن كارهاى آنان بايد در سيستم عصبى آنها تصرّف نمود .
در جهان آفرينش ، حيوانات به گونه اى خلق شده اند كه تغيير در سيستم عصبىِ آنها ، سبب واكنش و انجام رفتارهاى تازه در آنها مى شود . علّت و منشأ اين تغيير و تحوّل را نظام آفرينشِ الهى در وجود آنها قرار داده است .
30) التشريف بالمنن : 203 .
بازديد امروز : 29790
بازديد ديروز : 108362
بازديد کل : 138266080
|