Imam Shadiq As: seandainya Zaman itu aku alami maka seluruh hari dalam hidupku akan berkhidmat kepadanya (Imam Mahdi As
(8) ايرانيان در لشكر مختار

(8)

ايرانيان در لشكر مختار

   مختار همچنان در جستجوى قاتلان امام حسين ‏عليه السلام بود، اموال فراوانى ازعراق و جبل و اصفهان و رى و آذربايجان و جزيره براى او مى‏ رسيد و هيجده ماه براين منوال بود.  

   مختار ايرانيان را به خود نزديك ساخت و براى ايشان و فرزندانشان مستمرّى‏ تعيين كرد و آنان را در مجالس خود جاى مى ‏داد و عرب‏ها را محروم و از خود دور مى ‏ساخت و اين موضوع آنان را خشمگين كرد.

   بزرگان عرب جمع شدند و پيش مختار رفتند و او را نكوهش كردند، گفت:خداوند كس ديگرى غير از شما را از رحمت خود دور نگرداند، شما را گرامى داشتم‏ تكبّر كرديد، به كار خراج گماشتم آن را كم آورديد و اين ايرانيان نسبت به من از شما مطيع ‏ترند و وفادارتر و هرچه بخواهم بى ‏درنگ انجام مى‏ دهند.(1)

_________________________________

1) اخبار الطّوال: 343.

 

منبع: معاویه ج ... ص ...

 

Mengunjungi : 2273