امام صادق علیه السلام : اگر من زمان او (حضرت مهدی علیه السلام ) را درک کنم ، در تمام زندگی و حیاتم به او خدمت می کنم.
حافظه‏ هاى خارق‏ العاده دليل بر قدرت عظيم مغز است

حافظه‏ هاى خارق ‏العاده دليل بر قدرت عظيم مغز است

    به خاطر فراگيرى مسائل اعتقادى از آبشخور وحى ، ما هيچ گونه نيازى به گفته ‏هاى ديگران و استدلال به جرياناتى  كه واقع شده نداريم ؛ ولى براى آن كه مطلب خود را براى همه ثابت كنيم حتّى براى برخى از افرادى كه براى پذيرش حقايق در جستجوى امورى هستند كه با حواسّ ظاهرى خود آن را درك كنند ؛ به اين جهت ، توجّه اين گونه افراد را به وجود كسانى كه داراى حافظۀ خارق‏ العاده مى ‏باشند ، جلب مى ‏كنيم تا بدانند در مغز انسان قدرتى بسيار بزرگ نهاده شده است(130):

    شخصى به نام «اگائون» تمام 2500  كتابى را كه در طول عمرش خوانده بود حفظ كرد . حيرت ‏انگيزتر از آن اين است كه وى بدون لحظه ‏اى درنگ ، مى‏ توانست هر بخشى از اين كتاب‏ها را از بر بخواند .(131)

    تا همين اواخر، رسانه‏ هاى گروهى بسيارى از كشورها گزارش‏هايى دربارۀ حافظۀ استثنائى «يكتادور حسين قدرى» پخش مى‏ كردند كه مى‏ تواند سؤالات مربوط به تاريخ‏ها و وقايع و شخصيّت‏هاى تاريخى آن وقايع را بى ‏درنگ پاسخ دهد . حافظۀ استثنايى «حسين قدرى» تاريخ‏هاى تولّد و وفات بسيارى از بزرگان تاريخى را در خود جاى داده است . آنچه خارق ‏العاده به نظر مى‏ رسد اين است كه او يك تقويم اختصاصى به روش تقويم اسلامى (هجرى قمرى) براى خود تدوين كرده است . اين تقويم داراى دو بخش است .

    يك بخشى به صورت دوره‏ هاى 100 ساله مرتّب شده است و روزهاى هفته و تاريخ‏ها را از سال 1901 تا سال 2000 ، از جمله تمام حوادث به ياد ماندنى را ماه به ماه در آن جمع كرده است . بخش بعدى از سال 1501 آغاز مى ‏شود و تا سال 2070 مى‏ انجامد . اين بخش بر حسب روز ، روزهاى هفته ، ماهها و تاريخ‏هاى تولّد و مرگ شخصيّت‏هاى برجسته مرتّب شده است . علاوه بر دو بخش ياد شده ، يك دوره اضافى نيز وجود دارد كه از نخستين سال دورۀ مسيحيّت آغاز مى ‏شود و بر حسب روز و ماه ، پيشاپيش تا سال 3000 محاسبه مى ‏گردد!(132)

    از رايج‏ترين مسائلى كه مخصوصاً به اعجوبه ‏هاى رياضى داده مى‏ شود مسأله‏ اى است بر اساس محاسبات تقويمى اين اعجوبه‏ ها در ذهن خود قرن‏ها و هزارها را طى مى ‏كنند و در مسير خويش صدها رابطۀ بغرنج (يك هفته مركّب از 7 روز ، يك روز مركّب از 24 ساعت ، يك ساعت مركّب از 60 دقيقه و الى آخر) را كشف مى‏ كنند . اينان به فاصلۀ چند ثانيه مى‏ توانند صدها عمليّات را انجام دهند و در پايان اعلام دارند كه روز اوّل ژانويه سال 1880 ميلادى ، جمعه بوده است .

    تمامى اين محاسبات با توجّه كامل به سال‏ها ، كبيسه ، تغيير تقويم در سال 1582 ميلادى و پيچيدگى‏ هايى از اين قبيل انجام مى ‏شود . مثلاً اينان مى ‏توانند بگويند از مرگ «نرون» امپراطور روم تا سقوط قسطنطنيّه چند ثانيه گذشته است؟

    يك بار دو شمارشگر سريع به نام‏هاى «ايناودى» و «داگير» در يك گفتگوى خصوصى ، خودشان را با مبادلۀ سؤال‏هايى از اين قبيل سرگرم كرده بودند ؛ روز سيزدهم اكتبر سال 284444 چه روزى از روزهاى هفته خواهد بود؟(133)

    وجود اين گونه افراد استثنايى در كشورهاى خارج براى اثبات قدرت شگفت ‏انگيز مغز انسان و عجز انسانِ كنونى از رسيدن به تمدّنِ پيشرفته در روزگار ظلمانى غيبت است !

    برخى از مسائلى كه اين اعجوبه‏ هاى رياضى در ظرف چند ثانيه حل مى‏ كنند ، به گفته رياضيدان‏ها به چندين ماه وقت براى محاسبه به روش عادّى نياز دارد كه پس از آن نيز مدّت زمانى طولانى براى وارسى و تأييد نتايج به روش معمولى با كامپيوتر ضرورت خواهد داشت .

-------------------------------------------------

130) سال‏ها پيش از اين ، «يوهان فون نيومن» رياضى‏دان و سيبرنتيك‏دان بزرگ معاصر ، مطلبى پر سر و صدا را به آگاهى مردم رساند . او تخمين زد كه مغز انسان عملاً مى‏ تواند 1020 واحد اطّلاعاتى را در خود ذخيره سازد . اين رقم را اگر به زبان ساده ترجمه كنيم بدين معنى خواهد بود كه هر يك از ما خواهد توانست كلّ محتواى اطّلاعاتى ميليون‏ها جلد كتاب موجود در بزرگترين كتابخانۀ جهان در مسكو را به حافظه بسپارد . (توانايى‏ هاى خود را بشناسيد : 44)

131) توانايى‏ هاى خود را بشناسيد : 45 .

132) همان كتاب : 46 .  

133) توانايى‏ هاى خود را بشناسيد : 53 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بازدید : 7974
بازديد امروز : 53612
بازديد ديروز : 86454
بازديد کل : 131944337
بازديد کل : 91476592