امام صادق علیه السلام : اگر من زمان او (حضرت مهدی علیه السلام ) را درک کنم ، در تمام زندگی و حیاتم به او خدمت می کنم.
اشاره ای به قدرت حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام

اشاره ای به قدرت حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام

مرحوم آية الله نمازی می ‌نويسد: شيخ مفيد؛ به اِسناد خود از سلمان فارسی، از مولای متّقيان ‌امير مؤمنان عليه السلام  نقل كرده كه فرمود: اى سلمان! محمّد صلّی الله عليه وآله افضل است يا سليمان؟

   عرض كرد: محمّد صلّی الله عليه وآله افضل است.

   فرمود: اى سلمان! چگونه مى‌شود آصف - وصىّ حضرت سليمان - تخت بلقيس را از فارس ‌به يك چشم برهم زدن نزد سليمان حاضر كند، با آن كه فقط بخشى از علم كتاب را داشت، و من‌ كه (وصیّ محمّدم و) علم هزار كتاب را می ‌دانم نتوانم چندين مقابل كار او انجام دهم؟! بلى، مى‌توانم.(1)

پس قدرت و سلطنت امير مؤمنان و يازده فرزند پاك او به درجات بسيار، بلكه بی‌شمار، بيشتر است؛ چون از ناحيۀ پدر بزرگوارشان داراى علم هزار كتاب شدند، و هفتاد و دو حرفِ اسم ‌اعظم را دانا گشتند. پس توانايى و اقتدار آنان بيشتر از توانايی و اقتدار تمام انبيا و مرسلين ‌می ‌باشد. پس مى‌توانند به اذن پروردگار، مرده‌ها را زنده كنند، و كور مادر زاد و پيس را شفا دهند، و هر چه از هر جای دنيا بخواهند، بردارند.

   مثلاً اميرالمؤمنين عليه السلام در كوفه دست دراز كند و از كوه شام برف حاضر نمايد؛ چنان كه در قضاوت‌هاى آن حضرت ذكر شده است. و نيز به هر جا بخواهند، مى‌توانند به يك چشم بر هم‌زدن بروند، و چيزى و كسى را همراه خود ببرند.

   شيخ مفيد؛ در كتاب «اختصاص» از ابان بن عثمان از امام صادق صلوات الله عليه نقل كرده كه‌ فرمود:

اى ابان! چگونه اين مرد كلام اميرالمؤمنين عليه السلام را انكار می‌كند كه (در كوفه فرمود)  اگر بخواهم پاى خود را بلند مى‌كنم و بر سينۀ معاويه پسر ابى سفيان در شام مى‌زنم و او را از تخت به زمين مى‌اندازم، ولى كلام آصف - وصىّ ‌سليمان - را كه گفت: تخت بلقيس را در پيشگاه سليمان، قبل از چشم برهم زدن مى‌آورم، انكار نمى‌كنند؟!

آيا پيغمبر ما افضل از تمام پيغمبران و مرسلين نيست؟! آيا وصىّ او افضل از تمام اوصيای پيغمبران نيست؟! آيا اميرالمؤمنين را مانند وصیّ سليمان قرار نمى‌دهند؟! خداوند حكم فرمايد بين ما و كسانى كه حقّ ما را انكار می‌كنند و منكر فضيلت و شرافت ما می‌شوند.(2)

---------------------------------------

(1) بحار الأنوار: 28/27.

(2) بحار الأنوار:  14 / 115 و 27 / 28 و 42 / 50 . به نقل از اثبات ‌ولايت: 72.

 

 

بازدید : 153