امام صادق علیه السلام : اگر من زمان او (حضرت مهدی علیه السلام ) را درک کنم ، در تمام زندگی و حیاتم به او خدمت می کنم.
عجز دانشمندان جهان از سفرهای آسمانی

عجز دانشمندان جهان از سفرهای آسمانی

بديهى است سفر به كرات ديگر كه فراتر از زمان باشد، بزرگترين‏ دانشمندان جهان را به عجز در آورده است.

معلوم است كسانى كه اصلاً  نمى ‏دانند زمان چيست؟ چگونه مى ‏توانند درآن تصرّف نموده و مرز زمان را درهم بشكنند و يا چگونه به سفرهايى كه‏ مافوق زمان است بروند؟!

آنان هنوز هيچگونه تصويرى از زمان ندارند و نمى‏ دانند ماهيّت زمان ‏چيست؟ در كتاب «دو هزار دانشمند در جستجوى خدا» مى ‏نويسد:

اينجاست كه به گردونه اسرارآميز زمان مى ‏رسيم. عامل مرموز و پايدارى‏ كه هنوز هيچ چيزى از آن ميسّر نيست...(1)

آرى «زمان» عامل مرموز و پيچيده ‏اى است كه از بزرگترين اسرار جهان ‏شمرده مى ‏شود و از همان امورى است كه بنا به فرمايش حضرت اميرالمؤمنين ‏علی علیه السلام راز آن آشكار خواهد شد. ولى در عصر غيبت نه تنها «زمان» براى‏ همگان ناشناخته است، بلكه بسيارى از امورى كه در ارتباط با زمان است، نيز ناشناخته باقى مانده است.

آيا زمان در همه كرات يكسان مى‏ گذرد؟ آيا گذشت زمان در تمام مناطق‏ كرۀ زمين به يك صورت است يا در بعضى از مكان‏ ها مانند غار اصحاب ‏كهف و... به گونه‏ اى ديگر مى ‏گذرد؟

آيا مى‏ توان به زمان گذشته سفر نمود؟ آيا سفر به زمان‏ هاى آينده امكان ‏پذيراست. آيا مى‏ توان در سرعت سير زمان تصرّف نموده و آن را كمتر يا بيشتر نمود، آيا فضا نقشى در زمان دارد؟ اگر فضا در زمان تأثير دارد، اين اثرگذارى ‏به چه صورت است؟

همه اين پرسش‏ ها و پرسش ‏هاى ديگرى مانند اين سئوال آيا زمان‏ هاى ‏گذشته نابود شده و از بين رفته ‏اند و يا باقى مانده ‏اند، اگر زمان‏ هاى گذشته باقى ‏هستند، در كجا هستند؟

همه اين پرسش‏ ها اكنون از اسرار عالم خلقت هستند و با فرا رسيدن عصر تكامل علم و دانش و عصر آشكار شدن رازهاى جهان آفرينش، پاسخ داده‏ مى ‏شوند.

همانگونه كه طبق روايات در زمان‏ هاى پيامبران از مهمترين مسايل روز آن ‏زمان‏ ها سئوال مى ‏شده، در عصر ظهور، نيز از فضانوردى به كهكشان ‏هاى دور كه نياز كامل به روشن شدن ماهيّت زمان و گذشتن از مرز زمان است از حضرت ‏مهدى عجل الله تعالى فرجه الشريف سئوال مى ‏شود و شناخت «زمان» و راز تصرّف در آن آشكار مى ‏شود.

-----------------------------------------------------

(1) دوهزار دانشمند در جستجوى خدا: 144.

 

 

 

    بازدید : 107