امام صادق علیه السلام : اگر من زمان او (حضرت مهدی علیه السلام ) را درک کنم ، در تمام زندگی و حیاتم به او خدمت می کنم.
عدم شناخت مسائل قبل از ظهور

عدم شناخت مسائل قبل از ظهور

بسیاری از مردم با مسائل ظهور و حکومت جهانی امام عصر ارواحنا فداه آشنایی ندارند و بسیاری دیگر از آنها ذهن خود را با مطالب اشتباهی که حقیقت را وارونه جلوه می‌دهد، انباشته‌اند. این اشتباهات ، بیشتر بر اثر عدم تدبّر و تفکر پیرامون روایاتی است که در زمینه ظهور از خاندان وحی علیهم السلام به ما رسیده است . این‌گونه افراد بر اثر آن‌که دقّت کافی در روایات نداشته‌اند، گمان می‌کنند بعضی از مسائلی که قبل از ظهور امام عصر ارواحنا فداه واقع می‌شود، در ابتداء ظهور رخ می‌دهد. مثلا درباره قتل و کشتار و نابودی‌های عظیمی که در جهان واقع می‌شود و بنا به بعضی از روایات یک سوّم مردم نابود می‌شوند آیا آن قدر نابودی مردم بر اثر جنگ‌ها و بلاهای آسمانی زیاد می‌شود که هشت نهم مردم نابود می‌شوند. همه این‌گونه روایات ناظر به جریاناتی است که قبل از ظهور امام عصر ارواحنا فداه واقع می‌شود نه در زمان ظهور!

علاوه بر آن، در روایات متعدّد وارد شده است که در آن زمان مردمان جهان ، گروه گروه به جمع شیعیان و شیفتگان خاندان وحی علیهم السلام می‌پیوندند و نه تنها معتقدان به ادیان و پیروان کتاب‌های آسمانی دیگر بلکه بسیاری از کفّار و منکرین خدا بر اساس معجزه‌هایی که می‌بینند به جمع گروه رستگاران می‌پیوندند.

افرادی که توسّط امام عصر ارواحنا فداه و یاران آن بزرگوار به قتل می‌رسند بیشتر به خاطر مخالفت و انکار آن حضرت می‌باشد و آنان کسانی هستند که تعصّب جاهلانه مردم زمان جاهلیت در آنان جلوه‌گر است ، از این رو همچون جُعَل به ناپاکی و رجس علاقه‌مندند و نمی‌توانند جهان را عطرآگین و سرشار از پاکی و پاکیزگی‌ها ببینند. و همچون خفّاش از نور و روشنایی گریزانند و نمی‌توانند جهان را روشن از انوار تابناک خاندان وحی علیهم السلام ببینند. آن‌ها به «تاریکی» و «ظلمت» خو گرفته‌اند، و از «جبت» و «طاغوت» پیروی می‌کنند.

 

 

    بازدید : 182