امام صادق علیه السلام : اگر من زمان او (حضرت مهدی علیه السلام ) را درک کنم ، در تمام زندگی و حیاتم به او خدمت می کنم.
سفرهاى فضايى در عصر ما !

سفرهاى فضايى در عصر ما !

    با توجّه به عظمت جهان هستى و گستردگى فضا آيا مى ‏توان سفر به ماه و مرّيخ را تسخير فضا ناميد ؟!

    قدرت‏هاى استعمارگر جهان براى تداوم حكومتِ ظالمانۀ خود و بقاء سايۀ تاريك و شوم خويش بر مردم جهان، سفرهاى فضايى خود را كه پس از ده‏ها سال از آغاز آن هنوز در گام‏هاى نخستين است ، آنچنان براى جهانيان جلوه دادند تا در قلب آن‏ها از عظمت و قدرتى فوق ‏العاده برخودار باشند و توجّه جهانيان را به خود جلب كنند. و به اين وسيله هدف‏هاى شوم و استعمارگرانۀ خود را بر ملّت جهان تحميل نمايند . و به اين‏گونه در قلب جهانيان رعب و وحشت ايجاد نموده تا تسليم برنامه‏ هاى شوم آنان باشند .

    همۀ اينها در صورتى است كه خود مى ‏دانند براى سفرهاى فضايى و رسيدن به ستارگان دوردست ، بايد از قدرتى برخوردار باشند كه از تقيّد به «زمان» خارج شوند و به سرعتى مافوق سرعت نور دست يابند.

    آنان خود مى ‏دانند در عصرى كه علم و دانش تمام جهان را فرا گيرد و فرهنگ و تمدّن توده ‏هاى بشر را به تكامل و تمدّن واقعى برساند، به روشها و برنامه‏ هاى اين عصر خواهند خنديد.

    جالب توجّه است كه اكنون نه تنها قدرتهاى استعمارى جهان از حقيقت باخبرند ، بلكه خود اين نكته را به صراحت گفته و آن را اظهار نموده‏ اند .

    آنچه اكنون نقل مى ‏كنيم ، به خوبى روشنگر مطلب ما است:

    «سفرهاى فضايى امروز بسيار بيشتر از آنچه بايد باشد گران تمام مى‏ شود . شاتل‏هاى فضايى آمريكا و ايستگاه فضايى روسى مير ، بسيار بسيار پرهزينه است ؛ زيرا هر چه فضانوردان آن‏ها نياز داشته باشند - اعمّ از غذا و آب و هوا و سوخت - بايد از زمين براى آنان برده شود .

    اكنون هزينۀ انتقال هر كيلوگرم بار به مدار زمين 10000 دلار است . مثلاً تعمير تلسكوپ فضايى هابل (Hubble) در سال 1993 ،  500 ميليون دلار هزينه دربرداشت . اينها نمونه‏ هاى كوچكى از هزينه ‏هاى بسيار گزاف پروژه‏ هاى فضايى است . آيندگان به روش كنونى ما در مديريت اين برنامه ‏ها خواهند خنديد».(233)

    آنان به خوبى مى‏ دانند كه هزينه ‏هاى بسيار زيادى كه خرج پروژه ‏هاى فضايى مى‏ كنند سبب خندۀ آيندگان به آنان خواهد شد .

    اكنون به نقل دو گزارش ديگر دربارۀ خرج‏ هاى سرسام ‏آور سفرهاى فضايى مى‏ پردازيم و سپس يك نكتۀ بسيار مهمّ را براى شما بيان مى‏ كنيم :

    «هزينه ‏اى كه دولت آمريكا ، تا لحظۀ فرود آمدن «آپولو 11» بر خاك ماه صرف اين كار كرده بود ، به بيش از 5 ميليارد دلار مى‏ رسيد . ميزان اين هزينه‏ ها چنان عظيم است كه انسان را به شگفتى وا مى ‏دارد.»(234)

    «هزينۀ سفر «آپولو» از هزينۀ جنگ خليج فارس در 1991 بيشتر بود . گريزى نبود ؛ زيرا موادّ و فرآيندهاى ارزان‏تر امروز براى سفر به ماه در آن دوران كشف نشده بود . تقريباً تمامى صاحب‏ نظران نتايج سفر «آپولو» را بيشتر از اندازه اميدوار كننده ارزيابى مى‏ كردند. خود من ، پس از اطّلاع از فرود «آپولو» بر سطح كرۀ ماه مقالات زيادى در ديلى تلگراف منتشر كردم و در تمامى آن‏ها قريب‏ الوقوع بودن ايجاد پايگاه‏ هايى بر سطح كرۀ ماه را پيش‏ بينى كردم و حتّى براى يك اتاق دو تخته براى اقامت شبانه در هتل ماه ثبت‏ نام كردم .

    اين نتيجه ‏گيرى‏ ها شتابزده بود و ما به قدر كافى به جزئيّات آنچه فضانوردان در سطح ماه انجام دادند آگاهى نداشتيم و نمى ‏دانستيم آنان كه از ماه باز مى‏ گردند وارد حيطۀ صنايع خصوصى مى‏ شوند و هزينۀ صنايع خصوصى را سهام‏داران خصوصى بر عهده دارند .

    پيشتر گفتيم كه پرواز هر شاتل فضايى آمريكا چند صد ميليون دلار هزينه در بردارد . در واقع ، انتقال هر كيلوگرم بار به فضا 10000 ميليون دلار خرج برمى‏ دارد .»(235)


233) جهان در 500 سال آينده : 426 .

234) شگفتى‏ هاى كاوش جهان : 279 .

235) جهان در 500 سال آينده : 279 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    بازدید : 7443
    بازديد امروز : 17179
    بازديد ديروز : 21751
    بازديد کل : 128941522
    بازديد کل : 89560749