امام صادق علیه السلام : اگر من زمان او (حضرت مهدی علیه السلام ) را درک کنم ، در تمام زندگی و حیاتم به او خدمت می کنم.
(۲) گهوارۀ کوچک (از کرامات حضرت رقیه سلام الله علیها)

(۲)

گهوارۀ کوچک

 از کرامات حضرت رقیه سلام الله علیها

عالم متقی و پرهيزگار حضرت حجة الاسلام والمسلمين جناب آقاي سيد مرتضی مجتهدی سيستانی از مدرسين حوزه علميه قم نقل كردند: حاج صادق متقيان، ساكن شهر مشهد مقدس، كه از خدمتگزاران دربار امام حسين (علیه السلام) است، در ماه محرم الحرام سال 1418 هـ. ق برايم چنين نقل كرد:
شش سال از ازدواج دخترم گذشت ودر اين مدت دارای فرزند نشده بود،‌ مراجعه به دكترهای متعدد و عمل به نسخه‌های زياد، سودی نبخشيد بود. تا اينكه در ماه صفر سال 1417 هجری قمری عازم سوريه شدم. قبل از حركت من،‌ مادرش گهواره كوچكی درست كرد وبه من گفت : آن را به ضريح مطهر حضرت رقيه (علیها السلام) ببند،‌ تا از نگاه لطف آميز آن بزرگوار بهره مند شويم و حاجتمان روا شود.
من گهواره كوچك را با خود به شام بردم. در شام به زيارت حضرت رقيه (علیها السلام) ،‌ دختر سه ساله امام حسين (علیه السلام)، رفتم و وارد دربار باعظمت و غم انگيز آن حضرت شدم. حرم آن مظلومه طوری است كه همه زيارت كنندگان را تحت تاثير قرار می دهد. گهواره را نزديك ضريح بردم،‌ و با توجه و اميد،‌ آن را به ضريح نورانی حضرت بستم.
شخصی كه آنجا ايستاده و نظاره‌گر كارهای من بود، گفت : شما ديگر چرا به اين گونه كارها اعتقاد داريد؟ گفتم: اعتقاد من به شخص حضرت رقيه (علیها السلام)  است،‌ نه گهواره؛ و اين گهواره را وسيلۀ اظهار اعتقاد و عقيدۀ به خود آن بزرگوار قرار داده‌ ام،‌ تا از طريق آن‌، توجّه حضرت رقيه (علیها السلام) را به خود جلب كنم. هركسی به قدر معرفت خود كار می كند و معرفت من در اين حد است،‌ نه عظمت آن بزرگوار.
پس از زيارت مراقد اهل بيت (علیهم السلام) در شام،‌ به ايران بازگشتم . هنوز چند روز بيشتر نگذشته بود كه مادرش گفت: بايد دخترمان به آزمايشگاه برود،‌ تا يقين كنيم كه آيا حضرت رقيه (علیها السلام) حاجت ما را از درگاه الهی گرفته است يا نه؟
پس از آزمايش جواب مثبت بود؛‌ معلوم شد با يك گهواره كوچك‌، اميد و اعتقاد خود را به آن بزرگوار نشان داده و نظر لطف آن حضرت را به سوی خود جلب كرده‌ايم. اينك،‌ دخترم كودكی در گهواره دارد!(1)

-------------------------------------------
(1) ستارۀ درخشان شام (تألیف مرحوم حاج شیخ علی ربانی خلخالی) :  276 .

 

منبع: سایت «هیئت بین الحرمین شهرکرد»      
منبع دیگر: سایت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

منبع دیگر: موسسۀ تحقیقاتی حضرت ولی عصر عجّل الله تعالی فرجه الشریف
 

 

بازدید : 2080
بازديد امروز : 2811
بازديد ديروز : 21751
بازديد کل : 128912793
بازديد کل : 89546381