امام صادق علیه السلام : اگر من زمان او (حضرت مهدی علیه السلام ) را درک کنم ، در تمام زندگی و حیاتم به او خدمت می کنم.
روش فكرى خود را تغيير دهيد!

روش فكرى خود را تغيير دهيد!

   با يك جهش روحى و با يك تغيير سبك و روش فكرى ، تحوّل مهمّى در خود ايجاد كنيد و راه خود را از افرادى كه ‏براى‏شان غيبت و ظهور تفاوت چندانى ندارد جدا كنيد . يقين ‏داشته باشيد همانگونه كه بى ‏تفاوتى و غفلت نسبت به پدر جسمانى گناهى بزرگ است ؛ بى‏ تفاوتى و غفلت از پدر معنوى‏ گناهى بزرگ‏تر است ؛ و سرانجامى تاريك و شوم براى انسان ‏خواهد داشت .

   اگر تاكنون نسبت به امام عصر ارواحنا فداه بى ‏تفاوت بوده ايد و فرق ميان ظهور و غيبت آن حضرت را درك نكرده ايد و در انديشه ظهور حياتبخش آن حضرت نبوده ايد ؛ اگر تاكنون اهل‏ دعا و نيايش براى فرا رسيدن روزگار پرشكوه عصر ظهور نبوده ايد ، و نمى ‏دانستيد كه نسبت به امام زمان و رهبر و مولاى ‏خويش وظيفه اى ويژه بر عهده داريد ، اكنون كه اين حقيقت را دريافتيد و درك نموديد كه در زمان غيبت وظيفه اى سنگين بر عهده مردم است ، خود را از غفلت نجات بخشيده و با يك اراده‏ قوى و با يك تصميم جدّى ، گذشته خود را جبران كنيد . و با تلاش ‏و كوشش در مسير انتظار حضرت بقيّة اللَّه ارواحنا فداه گام برداريد و بدانيد رأفت‏ و مهربانى شديد آن حضرت نسبت به دوستداران مقام ولايت ، سبب مى ‏شود كه غفلت‏هاى گذشته آن‏ها مورد عفو و بخشش ‏قرار گيرد و قلب مهربان آن بزرگوار اشتباهات ايشان را ناديده‏ خواهد گرفت .

   مگر حضرت يوسف على نبيّنا وآله وعليه السلام به برادران خود با آن‏ همه ظلم و ستمى كه بر ايشان روا داشتند ، نفرمود :

«لا تَثْريبَ عَلَيْكُمُ الْيَوْمَ يَغْفِرُ اللَّهُ لَكُمْ وَهُوَ أَرْحَمُ ‏الرَّاحِمينَ».(16)

امروز سرزنشى بر شما نيست، خداوند شما را مى ‏آمرزد و او رحم كننده ‏ترين رحم ‏كنندگان است.

   يقين داشته باشيد روح عظيم انسان ، آفريده نشده است  كه ‏وابسته به مادّيات و مسائل بى ‏ارزش ديگر گردد ، بلكه براى آن ‏خلق شده است كه با آشنائى با مسائل معنوى و شناخت خداوند وجانشينان او به سوى مسائل الهى كشيده شود .

   آيا سزاوار است انسانى كه مى‏ تواند همچون سيّد بحرالعلوم ومرحوم شيخ انصارى با امام عصر ارواحنا فداه ارتباط داشته باشد ، روح خود را غرق در انديشه هاى مادّى نموده و وجود خويش راگرفتار قيد و بندهاى غفلت ‏زا نمايد ؟!

   آيا سزاوار است انسانى كه مى ‏تواند بر فراز فضاى آشنايى با خاندان وحى به پرواز درآيد ، پر و بال خود را بشكند و در زندان ‏دنيا خود را بازيچه و اسير شياطين گرداند ؟!

   آيا سزاوار است در ميان هفت ميليارد جمعيّت انسان درسراسر جهان تعدادى بس اندك با مفاسد عصر غيبت آشنا يى‏داشته باشند ؟!

   چرا نبايد همه انسان‏ها از ارزش انسانى خويش باخبر باشند و بدانند در صورتى داراى قدر و بها هستند كه بتوانند به خداوند وجانشين او در اين روزگار توجّه داشته باشند ؟

   اگر همه انسان‏ها لياقت چنين مقامى را ندارند و اين مقام از آنِ‏ گروهى خاصّ است ، چرا ما و شما از آنان نباشيم ؟

كاروان رفت و تو در خواب و بيابان در پيش‏ كى روى؟ ره زكه پرسى؟ چه كنى؟ چون باشى؟

 


16) سوره يوسف، آيه 92.

 

    بازدید : 10719
    بازديد امروز : 38619
    بازديد ديروز : 49009
    بازديد کل : 129082380
    بازديد کل : 89631198